Welkom op de website van Spencer®-Apotheek Asserring. Op deze website vindt u alle informatie rondom de medicijndispenser Spencer en de gespecialiseerde Spencer-Apotheek.

Spencer is de nieuwe generatie medicijndispenser. De medicijndispenser wordt bij u thuis geplaatst en reikt voor u de juiste medicijnen op het juiste moment aan.

De medicatie wordt uitgegeven in medicatiezakjes, welke verpakt zitten in een cartridge. De cartridge is zeer eenvoudig in Spencer te laden. Spencer zal u hierbij zo nodig met behulp van een filmpje ondersteunen. Als blijkt dat het vervangen niet goed is gegaan krijgt de thuiszorg een melding, zodat zij u kunnen assisteren bij het plaatsen van de cartridge.

Voor wie is Spencer?

Spencer ondersteunt cliënten bij het beheren en innemen van de medicatie in de thuissituatie of een zorginstelling. Hierdoor ervaart u meer vrijheid en wordt uw zelfredzaamheid verhoogt.

Wat zijn de voordelen van Spencer?

  • Spencer biedt u op het juiste moment de juiste medicatie aan en herinnert u hier aan met een geluidssignaal.
  • Als u de deur uit wilt, biedt Spencer de flexibiliteit om uw medicijnen in een dicht zakje met u mee te nemen.
  • Als u de deur uit wilt, biedt Spencer de flexibiliteit om uw medicijnen in een dicht zakje met u mee te nemen.
  • Spencer staat altijd in verbinding met uw zorgnetwerk zodat er hulp is als u het nodig hebt.
  • Spencer is eenvoudig te bedienen en biedt hulp bij iedere stap.
  • Met Spencer kunt u erop vertrouwen dat u de juiste medicatie op het juiste moment inneemt.

Vergoeding Spencer

Als u een indicatie heeft voor medicatie aanreiking, dan kunt u in aanmerking komen voor kosteloze inzet van Spencer. Informeer hierover bij uw thuiszorgorganisatie, of neem contact met ons op.

Meer informatie?

Spencer wordt aangeboden door Philips. Voor meer informatie over Spencer kunt u terecht op Philips.nl/spencer of in de brochure.